Kaarten jongerenbals nog verkrijgbaar!

StukTV

Afgelopen vrijdag is de tweede voorverkoop geweest voor de kaarten van de jongerenbals in de theaterzaal van Myllesweerd.
Maar gelukkig zijn er nog kaartjes te koop. Vanaf nu kan je daarvoor terecht aan de balie van Myllesweerd. Dit is natuurlijk tijdens openingstijden.

Kosten van de tickets zijn € 10,00 per avond. Dit is inclusief 2 consumpties. Maar je kan ook een passe-partout kopen. Dan heb je kaartjes voor 3 avonden, inclusief 6 consumpties. Prijs is dan € 25,00.
De drie avonden, die bedoeld zijn voor alle jongeren uit de omgeving vanaf eerste klas middelbare school tot 18 jaar, staan bol van heel leuke optredens. En er kan gefeest worden van 19.00 – 00.30 uur.

De eerste avond (zondag dus) kunnen de jongeren genieten van Kazkid, een DJ die van wanten weet. Op maandagvond komen de heren van Stuk TV naar Mill. Deze jongens worden elke dag, door middel van social media en de tv steeds beroemder. De laatste avond zal DJ Rudi Feral de jongeren allemaal uit hun dak laten gaan. Het beloven drie heel mooie avonden te worden, waar de jeugd enorm van zal genieten.

Ook worden er pendelbussen in alle kerkdorpen ingezet. De kosten hiervan zijn € 2,-. Zo ben je verzekerd van vervoer op een goedkope en veilige manier.

Mocht je nog meer info willen, kijk dan op onze website: www.germelaand.nl of volg ons op Facebook of instagram via account www.instagram.com/stichtingcarnavalmill

4 Comments on Kaarten jongerenbals nog verkrijgbaar!

 1. Hallo,
  Kan ik nog kaarten kopen voor zondag mylisweerd.
  Gr sem

  • Hoi Sem,

   dat kan zeker!
   De kaarten zijn vanaf vandaag te koop aan de balie bij Myllesweerd (Kerkstraat 3 te Mill)
   De openingstijden zijn: maandag tot en met donderdag 08.00 – 23.00 uur, vrijdag 08.00 – 21.00 uur en zaterdag 10.00 – 13.00 uur.

 2. Hoi.. ik zou graag 2 kaartjes willen kopen voor de maandag .maar ik kom uit Cuijk. We waren woensdag avond in mill om kaartjes te kopen maar t cultureel centrum was dicht terwijl er op de site staat tot 23 uur open ..kan ik nog kaartjes kopen en hoe kan ik dit t beste doen ??

  • Dag Michael,

   wellicht zijn door activiteiten de openingstijden van Myllesweerd die dag aangepast. Je zou voor de zekerheid van tevoren even naar Myllesweerd kunnen bellen.
   Je kunt ook op de avond zelf tickets kopen.

Leave a comment