Radio-uitzendingen van de Speurders

Aanstaande zaterdag kan men weer luisteren en eventueel actief mee speuren naar het nieuwe Prinsenpaar van ’t Gèrmelaand 2016.
De uitzending van de Millse speurders is drie zaterdagen op een rij, namelijk, zaterdag 24 en 31 oktober.  De laatste uitzending van de speurders is uiteraard op 7 november a.s.. Die avond is ook de verschijning van het nieuwe Prinsenpaar. Alle drie de uitzendingen zijn van 17.00 – 18.00 uur op de Lokale Omroep te Mill.

Eindelijk kunnen de speurders nu actief aan de slag. Zaterdag 24 oktober zullen ze waarschijnlijk de derde aanwijzing van de Prinsenkeuze commissie krijgen.
De eerste aanwijzing was: VOOR HAAR GEEN NAAKTHEID.
De tweede aanwijzing was: DE PRINS MAAKT OP 8 NOVEMBER ZIJN DEBUUT.

Dus als u wilt weten hoe de speurders het er vanaf brengen, of als u ook maar enige tips of ideeën heeft die zouden kunnen leiden naar het Nieuwe Prinsenpaar 2016, luister dan naar de radio of volg de speurders via Facebook. Ook daar kunt u eventuele aanwijzingen en tips aan hen doorgeven.

Leave a comment